Aarhus Universitets segl

Vinderne af Willers-konkurrencen er kåret

Tre fremragende bidrag om hhv. forelskelsen, den kvindelige orgasme og mørkt stof

Vinderne af årets Willers-konkurrence er...

1. præmie: Tilde Weje, HTX Tradium Randers: Kærlighedseliksir - ikke magi, men en nær fremtid

2. præmie (delt): Marie Kruse Lauesen, Vejle Tekniske Gymnasium: Mørkt stofs mysterie: En rejse ind i universets skjulte dimensioner, og Frida Nedergaard, Helsingør Gymnasium: Mysteriet om den kvindelige orgasme

Her er dommerpanelets kommentarer:

Tilde Weyes artikel er superflot layoutet og dertil meget informativ og stærkt formidlet, hvad angår forelskelsens biokemi. Hendes vedlagte refleksioner over formidlingen er overbevisende og velvalgte. Det er fremragende formidlingsarbejde i høj kvalitet.

Frida Nedergaard har skrevet en fortrinlig artikel om den kvindelige orgasme, som både er informativ og tager et ofte lidt tabubelagt emne op. Det er prisværdigt og flot formidlet. Artiklen er godt skrevet og sat op. Hun har lavet gode faktabokse, og hun trækker på både natur- og samfundsvidenskaberne, hvilket er med til at understrege emnets tværvidenskabelige karakter. 

Marie Kruse Lauesenhar skrevet en fortrinlig artikel om mørkt stof, hvor hun både informerer om emnetg og om problemerne med at få solid viden om det. Hun har lavet en god figur og nogle gode faktabokse. Det er et virkeligt godt formidlingsarbejde.